Prodělala jsem těžkou virózu

Dobrý den, před 10 dny jsem prodělala těžkou virozu s postupnou elevací CRP, otok krku, zvětšené uzliny, vysoké horečky asi 7 dní. Následně se přidal zánět dutiny, provedena punkce. Nyní stav stabilizovaný, ovšem jaterní testy se významně zhoršily: AST 1, 11 (norma 0-0, 6), ALT 2, 22 (norma 0-0, 58), ALP 2, 55 (norma 0, 5-1, 6), GGT 1, 89 (norma 0, 1-0, 7), nižší trombinový test. Zatím přírodní přípravky na játra nezabírají. Nemám nadváhu (50 kg/160 cm), jím vcelku zdravě. Myslím si, že se jednalo o reaktivaci EBV, ovšem zajímá mě, jak postupovat s dietou na játra a zda vůbec tvrdší jaterní dieta pomůže normalizovat jaterní hodnoty, případně jak dlouho ji držet. Jsem abstinent, nejím tučná ani těžká jídla, opravdu nevím, co bych měla ve stravě vynechat a jak játrům pomoci. Děkuji za radu.